Laravel

Integrační služby Laravel

 

Vývoj na míru

Máme tým zkušených Laravel vývojářů, kteří se specializují na tvorbu profesionálních a inovativních webových a mobilních aplikací pro firmy z oblasti stavebnictví, logistiky, finančních služeb, cestovního ruchu, kosmetického průmyslu a marketingových společností. Kromě toho nabízejí nákladově efektivní, specializovaná řešení, která slouží konkrétním obchodním účelům. Naše řešení vývoje webových stránek Laravel na míru vám umožní vytvořit ideální webové stránky pro váš podnik.

 

Podniková řešení

Naše podniková řešení Laravel mohou přinést významnou hodnotu řadě společností z různých odvětví, včetně logistiky, finančních služeb, kosmetického průmyslu a cestovního ruchu. V našich řešeních na míru pro velké společnosti a nadnárodní korporace využíváme nejnovější nástroje a technologie, které vám zajistí konkurenční výhodu.

 

Řešení pro migraci dat

Naši zkušení Laravel vývojáři vám pomohou s hladkou migrací z jedné Laravel platformy na druhou a zároveň projeví výjimečnou kreativitu. Aktualizujte na verzi Laravel 5.6 a využívejte vylepšené funkce a efektivní služby.

 

Řešení pro vývoj e-commerce

Naše řešení pro e-commerce využívající technologii Laravel umožňují klientům zvýšit zapojení uživatelů a tím zvýšit své příjmy. Abychom přilákali návštěvníky, používáme prvotřídní design uživatelského rozhraní a uživatelsky přívětivou navigaci.

 

Vývoj rozšíření Laravel

Díky našemu týmu zkušených Laravel vývojářů poskytujeme výjimečná rozšíření Laravel přizpůsobená jedinečným potřebám vašeho podnikání. Na základě prozkoumání předpokladů pro vývoj balíčků Laravel můžeme vyvinout rozšíření pro e-commerce nebo platby.

 

Vývoj CRM pomocí Laravelu

Specializujeme se na vývoj webových aplikací založených na Laravelu a máme tým zkušených vývojářů, kteří dokáží vytvořit CRM aplikace v Laravelu s pokročilými funkcemi pro zlepšení správy vašich zákazníků.

 

Podpora a údržba

Naše rozsáhlé služby podpory a údržby zajišťují, že naši klienti jsou se svými projekty spokojeni. Kromě toho zůstáváme v neustálém kontaktu během celé fáze vývoje a sdělujeme i ty nejmenší detaily, což pomáhá budovat důvěru.

Laravel

 

Proč služby vývoje

 

Nezávislost na platformě

Laravel je framework nezávislý na platformě, což znamená, že naši vývojáři mohou vytvářet webové stránky v jakémkoli jazyce nainstalovaném v prohlížeči nebo na serveru, bez obav o to, jak se obsah zobrazí uživatelům.

 

Stabilita a bezpečnost

Vývoj v Laravelu umožňuje zabezpečit soubory pomocí tokenů CSRF (cross-site request forgery), které znemožňují spuštění škodlivých kódů třetích stran a zajišťují vynikající bezpečnostní opatření. Při vývoji softwarového řešení vývojáři integrují bezpečné a designově přívětivé funkce, což zvyšuje přitažlivost pro uživatele a vede k intuitivnímu online zážitku.

 

Dynamika

Abychom zajistili úspěšné spuštění projektu, vytváříme dynamické rozšíření Laravel, které splňuje všechny požadavky společnosti. Náš tým vývojářů se skládá z odborníků, kteří dobře rozumí vývojovým operacím podniků 21. století, například těm, které se týkají e-commerce, platebních systémů a mnoha dalších.

 

Vývoj v Laravelu

 

Laravel je známý svými funkcemi pro vývoj dynamických aplikací a neuvěřitelnými řadiči. Běžně se používá pro vývoj back-endu webových stránek a mobilních aplikací díky svým výkonným nástrojům, přístupné syntaxi kódu a jednoduchému učení. Díky tomu se stal nejlepší volbou pro webové vývojáře.

 

Fleet Care Group je společnost specializující se na vývoj v tomto populárním frameworku založeném na PHP. Náš tým kvalifikovaných Laravel vývojářů se zabývá tvorbou profesionálních a inovativních webových a mobilních aplikací pro nejrůznější firmy. Kromě toho naše řešení pro vývoj webových aplikací v Laravelu poskytují rozsáhlé možnosti přizpůsobení, které umožňují změny již existujících vlastností a funkcí šablon upravených tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám daného obchodního případu použití.

 

Díky špičkové infrastruktuře můžeme vyvíjet a dodávat projekty založené na technologii Laravel libovolné velikosti a během krátké doby, aniž by nám vznikly značné náklady. Kromě toho poskytujeme také komplexní služby vývoje webových aplikací v jazyce PHP, včetně plánování, vývoje, návrhu, testování a údržby uživatelsky přívětivých webových aplikací.

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout nejlepší uživatelskou zkušenost. Před použitím stránky si prosím přečtěte naše Zásady ochrany osobních údajů