ModX

Služby integrace ModX

 

Vývoj na míru 

Máte vizi a my máme schopnosti, abychom ji proměnili ve skutečnost. Chcete do svého projektu začlenit nestandardní funkce? Modx je řešení s otevřeným zdrojovým kódem, které umožňuje další úpravy podle libovolného vkusu. Toto řešení je ideální pro jakoukoliv firmu.

 

ModX poradenství

Pokud hledáte pomoc, radu nebo školení v oblasti Modx, obrátili jste se na správnou společnost. Pomáhali jsme podnikům působícím v oblasti finančních služeb, cestovního ruchu, kosmetického průmyslu a logistiky s řešením jejich dotazů týkajících se podpory webových stránek Modx. Takže pokud potřebujete jakoukoliv pomoc, neváhejte se na nás obrátit.

 

ModX vývoj

Pomocí Modxu jsme vytvořili různé webové stránky a aplikace, od základních stránek ve stylu letáků až po vysoce přizpůsobené webové aplikace a klientské portály. Obrátili se na nás také zákazníci používající Modx weby, kteří hledají novou společnost, která by převzala údržbu jejich stávajících stránek.

 

Modx E-commerce

Vzhledem k neustálému růstu online maloobchodu může integrace e-commerce do vašeho Modx webu podpořit prodej. Náš tým vám pomůže zvýšit konverzní poměr. Díky několikaletým zkušenostem se spuštěním webových stránek e-commerce dokážeme vás provést celým procesem online prodeje.

 

Podpora Modx 

Pokud potřebujete pomoc nebo podporu pro své webové stránky Modx, jsme tu pro vás, ať už jste stávajícím klientem, nebo ne. Naším cílem je poskytnout vám transparentní a pravdivé poradenství a zároveň zajistit, abyste byli v případě potřeby co nejdříve opět v provozu. Poskytujeme nepřetržitou asistenci pro Modx weby, která zahrnuje veškeré aktualizace jádra Modx, upgrady a další pluginy/doplňky. Uživatelé tak mohou být v klidu, protože vědí, že používají nejaktuálnější verze, včetně nejnovějších vylepšení v oblasti zabezpečení a výkonu.

ModX

 

Proč ModX?

 

Nezávislost na platformě

ModX je slučitelný s různými zařízeními, operačními systémy, servery a platformami bez nutnosti rekompilace. Tato vlastnost zajišťuje, že vaše aplikace, software a webová řešení budou bez problémů fungovat na jakékoli platformě.

 

Stabilita a bezpečnost

MODX je docela bezpečná platforma, pokud hledáte CMS řešení. S rozšiřováním systému ModX se však neustále vyvíjejí bezpečnostní aspekty. Naší nejvyšší prioritou je zajistit, aby byly naše webové stránky ModX dobře chráněné.

 

Dynamika

Vyzkoušejte dynamické možnosti jednotné platformy, která překonává omezení různých technologií a spojuje různé komponenty. Platforma navíc nabízí všestrannost a flexibilitu, což vám umožní vyvíjet nové moduly a připojovat se k již hotovým, které si uživatelé oblíbí.

 

Vývoj v ModXu

 

ModX je univerzální systém pro správu obsahu s jednoduchým ovládáním a rozsáhlými funkcemi. Lze v něm vytvořit mnoho webů, od základních stránek s vizitkami až po vícestránkové informační zdroje a online obchody. ModX vám pomůže vylepšit váš projekt a udržet si náskok před konkurencí díky flexibilnímu nastavení. Navíc umožňuje snadné rozšíření bez nutnosti přeprogramování.

 

Ve Fleet Care Group pracují softwaroví inženýři s dlouholetými zkušenostmi, kteří jsou nadšení a odhodlaní dosahovat skvělých výsledků. Kromě vývojářů Modx tvoří náš tým zkušení designéři, vývojáři, obchodní analytici a analytici kvality, kteří efektivně dokončili mnoho projektů pro společnosti z oblasti finančnictví, cestovního ruchu, kosmetického průmyslu a logistiky.

 

K tvorbě webových stránek přistupujeme pečlivě a věnujeme pozornost každému, i tomu nejdrobnějšímu detailu. Jsme přesvědčeni, že pouze důkladně naplánovaný a zrealizovaný projekt může být úspěšný. Náš proces návrhu zahrnuje marketing webových stránek a přilákání zákazníků již ve fázi tvorby prototypů.

 

Díky platformě MODX můžeme navrhovat řešení, aniž bychom byli omezováni technickými překážkami, a zajistit, aby byl design dokonalý a zaměřený na dosažení marketingových cílů projektu, nikoli pouze na technické funkce systému řízení webových stránek.

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout nejlepší uživatelskou zkušenost. Před použitím stránky si prosím přečtěte naše Zásady ochrany osobních údajů