PHP

Služby integrace PHP


Back-end architektura

Návrh architektury back-endu je klíčovým faktorem úspěchu vašeho produktu. Pokud vytváříte nový projekt nebo modernizujete stávající systém, náš tým specialistů na backend architekturu vám pomůže určit optimální strukturu a technologický stack nebo implementovat praktická vylepšení stávajícího systému.

 

Agilní vývoj 

Naše týmy Scrum se řídí nejnovějšími agile metodikami, které přinášejí transparentnost a flexibilitu do vývoje vašich produktů. Pokud potřebujete pomoc s vytvořením nového nebo rozšířením stávajícího týmu Scrum, můžeme vám poskytnout podporu.

 

Vývoj webového portálu v jazyce PHP na míru

Náš tým zkušených vývojářů vám pomůže vytvořit webový portál na míru, který splní vaše specifické požadavky. Máme odborné znalosti pro vytvoření portálu, který sahá od jednoduchého sdílení informací až po složité online transakční systémy. Jsme si jisti, že vám dodáme takový webový portál, který nejen splní, ale i předčí vaše očekávání.

 

Vývoj firemních aplikací 

Ve společnosti Fleet Care Group nabízíme různé služby v oblasti vývoje podnikových aplikací. Naši kvalifikovaní vývojáři dokážou poskytnout řešení na míru potřebám vaší společnosti, včetně vývoje zakázkových aplikací a softwaru, jejich integrace, údržby a podpory a řešení podnikové mobility. Jsme schopni vytvořit jednoduchou aplikaci a software pro automatizaci vašich obchodních procesů nebo komplexní systém pro řízení celé vaší organizace.

 

Služby údržby webu 

Nabízíme služby údržby webových stránek několika různým společnostem, aby jejich weby fungovaly bez problémů. Naše služby zahrnují běžné aktualizace, bezpečnostní záplaty, řešení chyb a optimalizaci výkonu.

 

Služby vývoje CMS

Naše služby vývoje CMS vám pomohou udržet váš obsah uspořádaný a snadno přístupný. Je možné vyvinout individuální CMS řešení nebo začlenit stávající platformu do vašich webových stránek. Náš tým má zkušenosti s různými platformami CMS, takže vám můžeme pomoci vybrat tu správnou pro váš projekt.

 

Vývoj aplikací pro e-commerce

Náš tým se specializuje na tvorbu řešení pro e-commerce na míru podle vašich potřeb. Naši vývojáři vám pomohou vytvořit robustní a intuitivní platformu e-commerce, která usnadní rozšíření vašeho podniku.

 

Vývoj responzivních webů  

Nabízíme služby vývoje přizpůsobené tak, aby vaše webové stránky fungovaly bez problémů a vypadaly skvěle na různých zařízeních. Ať už chcete vytvořit nový web od nuly nebo upravit stávající web na responzivní, s našimi odbornými znalostmi vám pomůžeme dosáhnout vašich cílů.

PHP

Proč PHP?

 

Nezávislost na platformě

PHP je nezávislý na platformě a lze jej spustit v jakémkoli operačním systému, včetně Windows, Linuxu, MacOS a UNIXu. Je také kompatibilní se všemi hlavními webovými prohlížeči, takže je velmi dobře dostupný.

 

Stabilita a bezpečnost 

Používání bezpečnostního protokolu při vytváření webových stránek a webových aplikací je chrání před viry a dalšími hrozbami. Jazyk PHP je vybaven prvotřídními bezpečnostními funkcemi, které pomáhají chránit webové stránky před škodlivými útoky a přidávají další vrstvu ochrany.

 

Dynamika

Jazyk PHP je velmi univerzální a přizpůsobivý, takže je vynikající volbou pro tvorbu webových stránek pro různá odvětví. Prostřednictvím našich služeb vývoje v jazyce PHP vám můžeme pomoci vytvořit robustní webovou prezentaci, která efektivně zaujme a uspokojí vaše cílové publikum v odvětvích, jako je kosmetický průmysl, logistika nebo v jakémkoli jiném oboru.

 

Vývoj v PHP

 

PHP je velmi oblíbený programovací jazyk, který je známý svou slučitelností s jinými technologiemi, podporou prohlížečů, open-source designem a integrací s databázemi. Umožňuje vývojářům vytvářet zajímavé webové aplikace s minimálními časovými a finančními investicemi. Frameworky pro služby vývoje webových aplikací v jazyce PHP představují vynikající způsob, jak vyvíjet webové aplikace s dynamikou a pružností.

 

PHP je nejrozšířenější a nejkomplexnější programovací jazyk. Jeho popularita je podmíněna řadou výhod, které poskytuje vývojářům. Kód napsaný v tomto jazyce nevypadá těžkopádně a hlavní skripty jsou vytvořeny na několika řádcích. Praktická povaha jazyka PHP je dána takovými důležitými vlastnostmi, jako jsou: tradičnost, jednoduchost, efektivita a bezpečnost.

 

Náš tým vysoce kvalifikovaných PHP vývojářů dokáže pomocí technologie PHP proměnit vaše původní představy v hmatatelnou realitu. Klienti vysoce oceňují náš přístup zaměřený na zákazníka. Máme specializovaného projektového manažera na PHP, který vždy zajišťuje špičkové výsledky.

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout nejlepší uživatelskou zkušenost. Před použitím stránky si prosím přečtěte naše Zásady ochrany osobních údajů